Om HN Rengøring

HN Rengøring blev grundlagt i 2004 af Vibeke og Henrik Nielsen. Firmaet leverer rengøring til private og erhverv samt udfører praktisk hjælp i Viborg og Holstebro.

Vores målsætning er kvalitet og tilfredshed på det arbejde vi udfører.

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, og derfor har vi mange kunder som har været hos os siden vores opstart i 2004. Vi holder, hvad vi lover vores kunder, og vi udfører som minimum det, vi har aftalt med dem. Vi går meget op i, at vi løser opgaven med høj kvalitet, og bestræber os hele tiden på, at yde den bedste service til vores kunder. Det er vigtigt for os, at der er en god kemi mellem kunden og os.

I 2011 udvidede vi vores arbejdsområder, da vi opkøbte et lille firma i Viborg. Herved fik vi tilføjet praktisk hjælp i Viborg og Holstebro.

Fra 1. januar 2016 valgte Vibeke Nielsen at tråde ud af firmaet. Henrik Nielsen overtog Vibekes andel, og er derfor nu ene indehaver af firmaet.

Vi er et ambitiøst firma med dygtige og stabile medarbejdere, og vi følger løbende op på, at vores kunder er tilfredse med den ydelse vi leverer.

Vi vil gerne, at kunderne får en god service og oplevelse hos HN Rengøring, så de forhåbentligt vælger at bruge os, hvis de får brug for hjælp en anden gang.

Pris og kvalitet går hånd i hånd!

Vi vil sammen med dig finde den løsning, som passer lige netop til dig.

 

Vision

Vi er de bedste til at hjælpe og servicere vores kunder.

Med det mener vi:

Vi vil vælges som service partner, fordi vi strækker os længst for at få løst vores kunders opgaver, og leverer en ekstraordinær høj service. Vores ambition er, at skabe tilfredse kunder gennem unikke og individuelle serviceløsninger.

 

Mission

Vi er vores kunders fortrukne service samarbejdspartner.

Med det mener vi:

Vi er fleksible og løsningsorienteret, vi er til at stole på, og gør vores arbejde ordentligt.Vi er tæt på opgaven og ærlige i vores løsning, og vi holder hvad vi lover.

 

Vi udfører opgaver i Holstebro, Struer, Skive, Viborg, Lemvig og mange andre byer i Midt- & Vestjylland. Kontakt os endelig, hvis din by ikke er blandt de nævnte.